Carrière

Confectionery = fun, working at Concorp as well!

 

Concorp Brands is reeds tientallen jaren een onafhankelijk distributeur van lokale en internationale A-merken in Nederland. Elke dag wordt er met veel passie gewerkt aan de verkrijgbaarheid, winkelpresentatie en promotiedoelstellingen in het retail- en het out-of-home kanaal. Concorp Brands bezet met haar veelzijdige A-merken portfolio een derde plek in de Nederlandse suikerwerk categorie.

 

Voor de afdeling Sales Nederland zijn wij per direct op zoek naar een

 

Vertegenwoordiger

(Regio Zwolle, Almelo, Emmen en Hoogeveen) – 39 uur per week)

 

De uitdaging:

Na een intensieve vakinhoudelijke interne training ga je zelfstandig aan de slag in jouw rayon.

Je bent verantwoordelijk voor de verkrijgbaarheid en zichtbaarheid van onze producten in het Out-of-Home en retail kanaal binnen je rayon. Je bezoekt zowel bestaande als nieuwe outlets, gaat daarbij gedurfd te werk en geniet van successen!

 

De kandidaat:

Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in sales is een pré. Je afgeronde MBO-opleiding vormt met commerciële werkervaring een goede basis voor de functie. Je gedreven persoonlijkheid, sterke communicatieve vaardigheden en goede persoonlijke presentatie dragen er toe bij dat je gericht en gedurfd geen enkele kans onbenut laat om jouw resultaten te verhogen. Je geniet van successen en hebt teamspirit hoog in het vaandel staan.

 

De voorwaarde:

Je bent woonachtig in Zwolle.

 

Het salaris is in overeenstemming met de functie en afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast wordt je, afhankelijk van de prestatie die je levert, passend beloond en ontvang je een onkostenvergoeding, een auto van de zaak en prima secundaire voorzieningen.

 

Interesse in de vacature Vertegenwoordiger?

Als je ervan overtuigd bent bij te kunnen dragen aan het uitbouwen van het succes van onze organisatie en in deze functie dé uitdaging ziet, laat dan je CV met pasfoto en voorzien van motivatie hieronder achter.  De sluitingsdatum voor de vacature is 2 november 2014.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: vacature Accountmanager, Account Manager, Sales Representative, Verkoper, Rayonmanager, vertegenwoordiger

 


 


Naam:*
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mailadres:*
Telefoon:
CV:*
Vestiging:*
Opmerking:*
  * verplichte velden
Concorp

De Lind 28, Oisterwijk - T 013 5233300
Rijksweg 163, Jirnsum - T 0566 602311
Kanaaldijk 16, Waddinxveen - T 0182 612099
info@concorp.nl