We’ve got the taste for your business!

In de nationale en internationale zoetwarenmarkt is Concorp geen onbekende. Met sterke merken, opvallende en smaakvolle concepten onderscheidt Concorp zich nadrukkelijk ten opzichte van andere zoetwarenspecialisten. Dankzij innovatie, lef, flexibiliteit en professionaliteit groeit het aandeel van Concorp gestaag in de zoetwarenmarkt.

 

Het succes van Concorp wordt bepaald door de som der delen:

 

 
 

Familiebedrijf

Concorp is een jong, dynamisch en ervaren 100% onafhankelijk familiebedrijf.

 
 
 
 

Merkenbouwen

Middels effectieve marketingcampagnes vindt Concorp altijd wel een manier mensen te bereiken en over de merken te laten praten. 

 
 
 
 

Distributie

Er wordt met veel passie gewerkt aan de verkrijgbaarheid, winkelpresentatie en de juiste promoties voor eigen en internationale zoetwarenmerken. Concorp levert op het juiste moment en op de juiste plaats, middels tactische distributie.  

 
 
 
 

Productie

Flexibele en gecertificeerde state-of-the-art productiefaciliteit. Innovatie is het fundament.

Vakkennis in combinatie met moderne processen en technieken maken het mogelijk direct in te spelen op trends en wensen van afnemers. Om te borgen dat al onze producten van een goede kwaliteit zijn, wordt er binnen Concorp Production gewerkt volgens de richtlijnen van IFS en BRC.  Voor deze beide normen zijn wij gecertificeerd door ISACert B.V.

 
 
Concorp

De Lind 28, Oisterwijk - T 013 5233300
Rijksweg 163, Jirnsum - T 0566 602311
Kanaaldijk 16, Waddinxveen - T 0182 612099
info@concorp.nl