Informatie over coronavirus

Het coronavirus houdt iedereen bezig. Ook bij Concorp houden we de ontwikkelingen in de gaten en treffen we waar nodig maatregelen. Hierbij volgen wij de adviezen van erkende autoriteiten (RijksoverheidRIVM, Wereldgezondheidsorganisatie) en onze branche- en koepelorganisatie (FNLI) op.


Onze focus ligt allereerst bij het beschermen van onze medewerkers, klanten, leveranciers en bezoekers. Bij elke beslissing die we de komende dagen en weken nemen, staat de gezondheid van hen voorop.


Anderzijds concentreren wij ons op het continueren van de primaire bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen wij onze productie voortzetten en verwachten wij geen problemen met het aanleveren van onze producten. Onze producten zijn dus gewoon verkrijgbaar in de supermarkten, tankstations en andere verkooppunten.


Concorp heeft daarom een Corona Coördinatie Team opgericht onder leiding van de CEO van Concorp. Dit team komt wekelijks (indien nodig frequenter) bijeen om nieuwe ontwikkelingen, vragen van medewerkers, leveranciers, klanten en bezoekers te behandelen, acties en besluiten te nemen en te zorgen voor communicatie naar genoemde doelgroepen.


Eventuele vragen kunnen gesteld worden via ons contactformulierOok wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en houden 1,5 meter afstand. Wist je dat 20 doosjes Autodrop gelijk staat aan 1,5 meter? Met het ophangen van originele foto’s in kantine hebben we intern nóg meer bewustzijn gecreëerd!

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2022 - Confectionery Corporation