Hoofdinhoud

Jij bent degene die kwaliteit & regelgeving binnen Concorp verder op de kaart zet!

Als Hoofd Product Compliance & QA

zorg je ervoor dat onze producten altijd voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van onszelf en onze klanten en in lijn zijn met de wet-en regelgeving in onze markten. Je bent een ervaren professional en jouw functie bestaat uit twee belangrijke pijlers, namelijk kwaliteit en wet- en regelgeving voor onze producten. 

 

Voor kwaliteit lever je input voor het interne kwaliteitsbeleid. Je werkt nauw samen met de afdeling KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) voor de implementatie en naleving ervan in de fabrieken. Je toetst interne procedures en voorschriften bij veranderingen in de wet- en regelgeving en certificeringseisen. Ook ben je een interne kennisbron van QA-Compliance aspecten binnen de gehele keten: vanaf toeleveranciers, ons eigen proces en de specifieke verwachtingen van onze afnemers. Bij de uitvoering coach je andere collega's.

Voor klantaudits of wettelijke inspecties voor certificering (zoals de NVWA) treed je op als contactpersoon. Naast het borgen van ons kwaliteitsbeleid signaleer je verbeterkansen en werk je cross-functioneel samen om deze te realiseren. 

 

Je blijft op de hoogte van alle wet- en regelgeving en certificeringseisen rondom onze producten en bent verantwoordelijk voor het interpreteren en implementeren van wijzigingen. Je participeert in externe netwerken en bent zo het gezicht van Concorp naar belangrijke regelgevende instanties en vertegenwoordigers op dit vakgebied. Je onderhoudt contacten met (interne en externe) klanten en leveranciers met betrekking tot kwaliteits- en regelgevingsaspecten. Je toetst klantcriteria aan relevante wetgeving en MVO wetgeving. Dit doe je voor zowel Nederland als voor onze export. Ook zet je je in voor de implementatie van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

 

In deze functie geef je leiding aan twee collega's die zich bezighouden met food legislation, labelling en specificatiebeheer van onze eigen merken en private label producten. 

 

De verschillende smaken in ons team

Er zijn natuurlijk verschillende smaken in ons gezellige team, maar we hebben één ding met elkaar gemeen: we gaan er met z’n allen voor! We werken in een fijne sfeer op kantoor, maar ook gedeeltelijk vanuit huis. Regelmatig komen we als team samen om te bespreken wat er speelt binnen Concorp en binnen het team. Vanaf januari 2024 rapporteert het Hoofd Product Compliance & QA aan de Finance Manager.

 

Concorp is een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop, Fisherman’s Friend, Oldtimers, Heksehyl, Vitalp en Skittles. Met onze producten geven we kleur aan ieders smaak. Hoe? Door er identiteit aan toe te voegen. 

Dit neem je mee

Je hebt een gedegen kennis van wet- en regelgeving op het gebied van Europese richtlijnen en kwaliteitsmanagementsystemen, zoals BRCGS en IFS. Je vindt het leuk om zaken aan te pakken en jouw pro-actieve houding komt hierbij goed van pas. Verder op ons wensenlijstje:

 • Je bent in het bezicht van een hbo/wo diploma Voedingsmiddelentechnologie, Food & Business of vergelijkbare opleiding
 • Je hebt werkervaring als QA-manager binnen de levensmiddelenproductie
 • Door jouw senioriteit en kennis kun je jouw werkveld goed overzien. Je kunt ingewikkelde wet- en regelgeving begrijpelijk aan anderen uitleggen en denkt graag mee met collega’s.
 • Samenwerken in cross-functionele teams gaat je gemakkelijk af. Je weet jouw agenda op een positieve manier over te brengen tot uitvoering samen met andere afdelingen zoals productie, inkoop, sales en marketing. 

Daarvoor krijg je

Een toffe functie met mogelijkheiden om jezelf verder de ontwikkelen en veel vrijheid om de inhoud zelf vorm te geven. Er is altijd genoeg te doen bij Concorp.  Reken verder op:

 • Werken bij een flexibel en ondernemend familiebedrijf met een fijne sfeer
 • 25 vrije dagen op basis van een volledige werkweek
 • Optie om thuis of op ons kantoor te werken 
 • Jouw standplaats is Jirnsum, maar je werkt in overleg één dag per week op ons hoofdkantoor in Waddinxveen
 • Naast een lekker salaris altijd een goedgevulde snoeppot met de allerlekkerste snoepjes van de tofste merken!

Ons sollicitatieproces

 1. Vul het ultra-korte sollicitatieformulier in.  
 2. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met Ilse Wellen (Finance Manager) en Jos van de Grift (Interim Manager QA & Product Compliance)
 3. Je gaat het gesprek aan met Sanna Telderman (Manager HR & Cultuur) en een collega met wie je gaat samenwerken.
 4. Je krijgt een aanbod. We voegen je graag toe aan ons team! 

Maak jij van snoep jouw beroep?

Solliciteer dan op de functie van Hoofd Product Compliance & QA. Heb je nog vragen? Mail of bel dan met je toekomstige manager Ilse Wellen: ilse.wellen@concorp.nl 

 

Solliciteren

Even bellen?

Meteen solliciteren of toch op zoek naar meer informatie?

Neem contact op met Sanna

Kleurrijke verhalen

Meer verhalen zien