Hoofdinhoud

Jij pakt de regie op de IT-strategie

Als ICT-manager

geef jij leiding aan het ICT- team (3 fte) en mag aan de slag met de midden-en lange termijn ICT-strategie en uitvoering ervan. Een duidelijke visie weet je met enthousiasme binnen de organisatie uit te dragen en te vertalen in een roadmap. Jij pakt de regierol en adviseert het management over kansen en verbeteringen binnen de diverse bedrijfsprocessen. 

 

Je hebt een analytische blik en kunt gemakkelijk overzicht houden over de systemen, processen en projecten. Voor de SAP key-users ben je het eerste aanspreekpunt en expert op het gebied van SAP/ISP/GIB. Je vertaalt de functionele wensen naar inrichtingsvoorstellen. Je houdt overzicht en monitort de voortgang net als het budget. Prioriteren kan je moeiteloos. Bij meervoudige wijzigingen stuur jij de betreffende partners aan en treedt op als projectmanager voor de complexe verbeterprojecten. Samenwerken in multidisciplinaire teams geeft je energie. Je ondersteunt de IT-specialist in het doorvertalen van een IT en digitale strategie voor kantoor en de productie. Concorp heeft 2 productielocaties, namelijk in Jirnsum en Waddinxveen, waar ook het hoofdkantoor is. Je werkt primair vanuit Waddinxveen maar bent regelmatig op de andere vestiging aanwezig.  

 

De verschillende smaken in ons team

Er zijn natuurlijk verschillende smaken in ons gezellige team, maar we hebben één ding met elkaar gemeen: wij maken de tofste merken en het allerlekkerste snoep! We werken in een open sfeer, ongeveer de helft van de tijd vanuit huis of gezellig met z'n allen op kantoor.

 

Concorp is een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop, Fisherman’s Friend, Oldtimers, Heksehyl en Skittles. Met onze producten geven we kleur aan ieders smaak. Hoe? Door er identiteit aan toe te voegen. 

Dit neem je mee

Je weet hoe je een realistische planning maakt, hoe je complexe projecten kunt leiden en hoe je teamleden motiveert en aanstuurt om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Verder op ons wensenlijstje:

 • Hbo/wo- werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en je bent bij voorkeur bekend met productieorganisaties
 • Je hebt brede kennis van SAP s4Hana en bent in staat nieuwe functionaliteiten je vlot eigen te maken
 • BPM heb je ervaring mee 
 • En ervaring met customisatie in SAP is een pré

 

Daarvoor krijg je

Een uitdagende functie met grote impact en zelfstandigheid. Reken verder op: 

 • Werken in een warm en ondernemend bedrijf
 • Prettig salaris op basis van kennis en ervaring
 • Vrijheid in werktijden 
 • Goede sfeer met leuke collega’s 
 • 31,5 vrije dagen op basis van een volledige werkweek 
 • Altijd een goedgevulde snoeppot! 

Ons sollicitatieproces

 1. Vul het ultra-korte sollicitatieformulier in.  
 2. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met Ralph Spelthan (Manager Supply Chain Management & Inkoop) en Ytsje Lemstra (HR-adviseur) 
 3. Je gaat het gesprek aan met 2 andere collega’s.  
 4. Je krijgt een aanbod. We voegen je graag toe aan ons team!  

Maak jij van snoep jouw beroep?

Solliciteer dan op de functie van IT-specialist. Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

 

Solliciteren

Even bellen?

Meteen solliciteren of toch op zoek naar meer informatie?

Neem contact op met Ytsje

Kleurrijke verhalen

Meer verhalen zien