Hoofdinhoud

Jij maakt het verschil op gebied van IT!

Als IT-specialist

ben jij onze rots in de branding als het gaat om IT en zorgt ervoor dat alle medewerkers veilig en gemakkelijk kunnen werken: in de fabriek, op kantoor of vanuit huis. Je werkt gemakkelijk samen met collega’s van verschillende afdelingen en IT-achtergronden. Met jouw analytische blik breng jij behoeftes eenvoudig in kaart en vindt een passende oplossing.  
 
Je vertaalt de IT-strategie naar een geschikt applicatielandschap en verzorgt het dagelijkse systeem- en netwerkbeheer. In een implementatieproject biedt je technische ondersteuning en neem je het voortouw als projectmanager. Ook beheer jij in-en uitgifte van alle IT-hardware en licenties voor collega’s zodat zij soepel hun werk kunnen blijven doen. We hebben heeft twee productielocaties, namelijk in Jirnsum en in Waddinxveen, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is. Je werkt primair vanuit een locatie maar bent regelmatig aanwezig op de andere. Hierin vind je moeiteloos je weg in. Samen met externe partners bespreek je periodiek incidenten, SLA’s en ontwikkelingen. Daarnaast zorg je samen met HR-collega’s ervoor dat de AVG nageleefd wordt en persoonsgegevens beschermd worden. In deze functie rapporteer je aan de ICT-manager.  

Agenda voor IT-specialist

De verschillende smaken in ons team

Er zijn natuurlijk verschillende smaken in ons gezellige team, maar we hebben één ding met elkaar gemeen: wij maken de tofste merken en het allerlekkerste snoep! We werken in een open sfeer, ongeveer de helft van de tijd vanuit huis of gezellig met z'n allen op kantoor.

 

Concorp is een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop, Fisherman’s Friend, Oldtimers, Heksehyl en Skittles. Met onze producten geven we kleur aan ieders smaak. Hoe? Door er identiteit aan toe te voegen. 

Dit neem je mee

Je begrijpt als geen ander hoe je alles op rolletjes kunt laten lopen. Je bent de enthousiaste IT-specialist en werkt graag aan oplossingen en durft zelf keuzes te maken. Verder op ons wensenlijstje:

 

 • Hbo werk- en denkniveau  
 • Minimaal 3 ervaring met IT-systemen in een productieomgeving
 • Je hebt ervaring met werkplek- en infrastructuurbeheer
 • Je hebt kennis van het beheren van externe service providers
 • Kennis van SAP S/4HANA, Office365, Azure is een pré. 

Daarvoor krijg je

Een interessant takenpakket waar je gaat implementeren, verbeteren en projecten realiseren. Reken verder op: 

 

 • Naast een lekker salaris ook altijd een goedgevulde snoeppot!  
 • Vrijheid in werktijden  
 • Optie om thuis te werken en een goede reiskostenregeling
 • 31,5 vrije dagen op basis van een volledige werkweek
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een megaleuk bedrijf met gezellige collega’s  

Ons sollicitatieproces

 1. Vul het ultra-korte sollicitatieformulier in.  
 2. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met Ralph Spelthan (Manager Supply Chain Management & Inkoop) en Ytsje Lemstra (HR-adviseur) 
 3. Je gaat het gesprek aan met 2 andere collega’s.  
 4. Je krijgt een aanbod. We voegen je graag toe aan ons team!  

Maak jij van snoep jouw beroep?

Solliciteer dan op de functie van IT-specialist. Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

 

Solliciteren

Even bellen?

Meteen solliciteren of toch op zoek naar meer informatie?

Neem contact op met Ytsje

Kleurrijke verhalen

Meer verhalen zien