Innovatie

Snoepjes in de vorm van auto’s

De allereerste innovatie van Concorp binnen de zoetwarenmarkt vond plaats in 1987: Autodrop werd vanaf toen gemaakt in de vorm van autootjes (i.p.v. in rolletjes). Zoiets had men nog nooit gezien!


Bag in bag

In 1991 maakte Nederland kennis met een nieuw verpakkingsconcept: bag in bag. Dit was het begin van de uitdeelzakken in de Nederlandse supermarkten. Maar hiermee was de innovatie op dit concept nog niet klaar. Zo’n 20 jaar later wist Concorp ook fun toe te voegen aan deze verpakkingsvorm, door op elk zakje een stickervelletje te (kunnen) plaatsen.


Gepoederde producten

Met een unieke poedertechnologie kan Concorp haar producten voorzien van een heerlijk poederlaagje. Het bekendste voorbeeld zijn de Sneker Zoethoudertjes van Oldtimers: het zoethoutpoeder rondom de dropjes zorgen voor een herkenbare kleur en smaak.


Centre filled drop & winegum (gelatinevrij)

Drop en gum met een vloeibare vulling. Voor dit concept heeft Concorp jaren gewerkt aan de innovatieve, en inmiddels gepatenteerde, productietechniek. De technologie is de zogenoemde ‘Centre in Shell’. Hierbij wordt het product in één geheel gegoten en voorzien van de vloeibare binnenkant. Het geeft een heerlijke en bijzondere nieuwe smaaksensatie.


Drop & chocolade

In 2015 introduceerde Concorp in Nederland een, voor de meeste Nederlanders onbekende, combinatie van drop & chocolade onder het merk Autodrop. Het product bestaat uit een zoet centre filled dropje met daaromheen een laagje melkchocolade. Een innovatief concept binnen de Nederlandse zoetwarenbranche, waar je op elk moment van de dag van kunt genieten.


Innovatie doosjeVerpakken in doosjes

Zowel in de Nederlandse als in de internationale zoetwarenmarkten onderscheidt Concorp zich in het schap door handige, hersluitbare doosjes. Concorp heeft een jarenlange historie en daarmee kennis op het gebied van het verpakken in doosjes. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals het fliptop doosje en de hermetet verpakking.

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2022 - Confectionery Corporation