We've got the taste for your business!

In de nationale en internationale zoetwarenmarkt is Concorp geen onbekende. Met sterke merken, opvallende en smaakvolle concepten onderscheidt Concorp zich nadrukkelijk ten opzichte van andere zoetwarenspecialisten. Dankzij innovatie, lef, flexibiliteit en professionaliteit groeit het aandeel van Concorp gestaag in de zoetwarenmarkt.
Visie

We gebruiken impulsproducten om een unieke identiteit tastbaar te maken met onderscheidende concepten met de zoetwarenmarkt als basis.


VisieMissie

Idenititeit geven aan impuls, met smaakmakende merken voor de zelfbewuste consument.

 MissieConcorp onderscheidt zich met de volgende kernwaarden:

Kernwaarden 

Familiair

De sfeer bij en communicatie met Concorp is open, oprecht en gepassioneerd. Mensen voelen zich met elkaar verbonden. We halen plezier uit een informele en duurzame organisatie, gebouwd op langetermijnrelaties.


Onafhankelijkheid 

Ons denken en handelen wordt gekenmerkt door zelfbewustheid, vrijheid en autonomie. Onze financiële positie biedt hiervoor de basis en ruimte.


Werelds

Voor ons bestaan geen grenzen; we laten ons niet limiteren, maar inspireren door de wereld. We streven ernaar dat volgende generaties ook kunnen genieten van wat de wereld te bieden heeft.

Daarom steunen we maatschappelijke doelen waar we ons verbonden mee voelen; in de wereld, maar ook dichtbij huis.


Energiek

We werken met veel plezier, passie en energie. We beseffen dat mensen blij maken positieve energie geeft.


Origineel

We zoeken naar originele oplossingen, wat leidt tot een hoog onderscheidend vermogen: 'Altijd weer die...'. We drukken graag een eigen stempel en creëren toegevoegde waarde op onze eigen 'Nederlandse' manier.

We willen blijvend verrassen, relevant zijn en de massa uitdagen met emotie. We lopen graag voorop.

De Concorp groep bestaat uit een verkoopeenheid en twee fabrieken in Nederland:Concorp B.V. bouwt merken met succes en laat consumenten erover praten. Daarnaast wordt er geleverd op het juiste moment en op de juiste plaats, middels tactische distributie.


Concorp Holding B.V. levert novelty concepts, en krachtige fancy en private label concepten aan de grootste klanten in Europa in > 25 landen.


Concorp Production beschikt over flexibele en gecertificeerde state-of-the-art productiefaciliteiten, een breed scala aan productietechnieken en een eigen center of excellence. Vakkennis in combinatie met moderne processen en technieken maken het mogelijk direct in te spelen op trends en wensen van afnemers. Innovatie is het fundament. Om te borgen dat al de producten van goede kwaliteit zijn, wordt er binnen Concorp Production gewerkt volgens de richtlijnen van IFS en BRC.

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2022 - Confectionery Corporation