We've got the taste for your business!

In de nationale en internationale zoetwarenmarkt is Concorp geen onbekende. Met sterke merken, opvallende en smaakvolle concepten onderscheidt Concorp zich nadrukkelijk ten opzichte van andere zoetwarenspecialisten. Dankzij innovatie, lef, flexibiliteit en professionaliteit groeit het aandeel van Concorp gestaag in de zoetwarenmarkt.

Onze duidelijke visie

Je identiteit bepaal je zelf! De groep waar je onderdeel van bent, wordt steeds minder belangrijk. Wij helpen de consument om hun eigen identiteit te bevestigen met onze merken. Onze merken passen bij een bepaalde lifestyle en waarden en zijn dus relevanter dan ooit tevoren.


 


Onze kleurrijke missie


Concorp geeft kleur aan ieders identeit vanuit het originele motto: 'Color your Taste'! Wij maken de tofste merken en de allerlekkerste snoepjes waar mensen zich in herkennen. Of juist helemaal niet!

 


Concorp's High Five:

De wereld om ons heen verandert, maar onze vijf kernwaarden blijven altijd hoog in het vaandel staan. Wel hebben ze een nieuwe titel: Concorp's High Five.


Door met ziel en zaligheid (energiek) te blijven pionieren (onafhankelijk) en ons te laten inspireren door de wereld om ons heen (werelds), bouwen we lange termijn relaties (familiair) en geven we kleur aan genieten (origineel). 


Familiair

Onze bedrijfssfeer is open en oprecht. Net als de communicatie. Hierdoor voelen medewerkers zich met elkaar verbonden. We zijn een loyaal en warm team wat gaat voor plezierige en langdurige relaties.


Onafhankelijkheid 

Zelfbewust, vrij van geest en autonoom: zo denken en handelen we. Het zit in het DNA van Concorp en stroomt door het bloed van onze medewerkers.


Werelds

We laten ons inspireren door de wereld en zijn ons bewust dat we onderdeel zijn van een groter geheel. We nemen onze verantwoordelijkheid zodat volgende generaties ook kunnen genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft.


Energiek

We werken met plezier en passie. Dat werkt aanstekelijk. De medewerkers zijn trots op hun merken en concepten. Dat zie en voel je. Sterk spul hé!


Origineel

We drukken graag een eigen stempel door de cultuur die voortleeft. Het zit in ons DNA. Altijd weer die... 't zou verboden moeten worden!

De Concorp groep bestaat uit een verkoopeenheid en twee fabrieken in Nederland:Concorp B.V. bouwt merken met succes en laat consumenten erover praten. Daarnaast wordt er geleverd op het juiste moment en op de juiste plaats, middels tactische distributie.


Concorp Holding B.V. levert novelty concepts, en krachtige fancy en private label concepten aan de grootste klanten in Europa in > 25 landen.


Concorp Production beschikt over flexibele en gecertificeerde state-of-the-art productiefaciliteiten, een breed scala aan productietechnieken en een eigen center of excellence. Vakkennis in combinatie met moderne processen en technieken maken het mogelijk direct in te spelen op trends en wensen van afnemers. Innovatie is het fundament. Om te borgen dat al de producten van goede kwaliteit zijn, wordt er binnen Concorp Production gewerkt volgens de richtlijnen van IFS en BRC.

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2022 - Confectionery Corporation