We’ve got the taste for your business!

In de nationale en internationale zoetwarenmarkt is Concorp geen onbekende. Met sterke merken, opvallende en smaakvolle concepten onderscheidt Concorp zich nadrukkelijk ten opzichte van andere zoetwarenspecialisten. Dankzij innovatie, lef, flexibiliteit en professionaliteit groeit het aandeel van Concorp gestaag in de zoetwarenmarkt.
Het succes van Concorp wordt bepaald door de som der delen:


Familiebedrijf sinds 1960

Concorp is een dynamisch derde generatie familiebedrijf, en heeft de intentie dit over te dragen aan de vierde en volgende generatie(s), met als hoofddoel continuïteit. Concorp is een specialist in zoetwaren met meer dan 50 jaar ervaring in suikerwerk.


Merkenbouwen

Middels effectieve, impactvolle en award winnende marketingcampagnes vindt Concorp altijd wel een manier consumenten te bereiken en over de merken te laten praten.


Distributie

Er wordt met veel passie gewerkt aan de verkrijgbaarheid, winkelpresentatie en de juiste promoties voor eigen en internationale zoetwarenmerken.


Productie

Voor unieke product-, markt- en verpakkingscombinaties ben je bij Concorp aan het juiste adres. Alles wordt gemaakt op basis van natuurlijke kleur- en smaakstoffen, en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Om deze standaarden te borgen wordt er binnen Concorp Production gewerkt volgens de richtlijnen van IFS en BRC.


Innovatie

Innovatie was, is en blijft het fundament van de activiteiten en het succes van Concorp. Concorp Jirnsum en Concorp Waddinxveen onderscheiden zich op het gebied van verpakkingen, unieke concepten en vernieuwende recepturen. Innovatie is niet alleen terug te vinden op de productielocaties, maar ook zeker binnen de sales organisatie. Zo durfde Concorp het functionele merk Fisherman's Friend emotie mee te geven (Sterk spul hè...) en had Autodrop in 2015 een onconventionele Above The Line campagne door het gebruik van GIFvertising.
Missie

Concorp wil als onafhankelijke, door familie gerunde organisatie, een top 3 speler zijn in de Nederlandse zoetwarenindustrie. Zowel voor de handel als voor de consument. In alle andere geselecteerde internationale markten wil Concorp een gerespecteerde topleverancier zijn.
Visie

Concorp wil merken bouwen en private- en fancy label concepten leveren met toegevoegde waarde in alle segmenten van de geselecteerde nationale en internationale markten.

De Concorp groep bestaat uit twee verkoop-eenheden en twee fabrieken in Nederland:

Concorp DNAConcorp Brands bouwt merken met succes en laat consumenten erover praten. Daarnaast wordt er geleverd op het juiste moment en op de juiste plaats, middels tactische distributie.


Concorp International levert novelty concepts, en krachtige fancy en private label concepten aan de grootste klanten in Europa in > 25 landen.


Concorp Production beschikt over flexibele en gecertificeerde state-of-the-art productiefaciliteiten, een breed scala aan productietechnieken en een eigen center of excellence. Vakkennis in combinatie met moderne processen en technieken maken het mogelijk direct in te spelen op trends en wensen van afnemers. Innovatie is het fundament. Om te borgen dat al de producten van goede kwaliteit zijn, wordt er binnen Concorp Production gewerkt volgens de richtlijnen van IFS en BRC.

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2019 - Confectionery Corporation