Prettig gestoord, grappig, onweerstaanbaar en een beetje brutaal. Hoe gekker het snoepje, hoe lekkerder. Altijd weer die Autodrop. Zo lekker, 't zou verboden moeten worden!

Fisherman's Friend heeft een range van 7 smaken in Nederland. Van verfrissend tot lekker sterk. Sterk spul hè...

Het kwaliteitsdropmerk van Nederland!
De lekkerste drop op basis van authentieke recepturen en typisch Friese productnamen, zoals Sneker Zoethoudertjes. Voor de echte dropliefhebber.

Er is maar één naam die staat voor Zwitserse kwaliteit in combinatie met kennis van kruiden, en dat is Ricola, met zijn bijzondere kruidenproducten die van op natuurlijke wijze geteelde Zwitserse bergkruiden zijn gemaakt. Beroemd om hun unieke, heerlijke smaak en zijn als fluweel voor de mond. Puur genieten.

Schuttelaar staat voor traditie, kwaliteit en ambacht sinds 1918. De ambachtelijke producten worden met veel gevoel en liefde gemaakt. Het kloppend hart van het snoepsegment!

Heksehyl, ofwel de schreeuw van de heks, staat voor unieke persdrop met een heerlijke, specifieke smaak. Probeer dus eens de griezelig lekkere Salmiakdrop, Mintdrop of  Carameldrop.

Heksehyl, angstaanjagend lekker!

Een van onze exportlabels, met dropjes en snoepjes in de vorm van auto's. Dit maakt Candy Cars het leukste drop- en snoepconcept ter wereld. Take a taste drive!

Skittles zijn snoepjes in alle kleuren van de regenboog, waarbij je altijd het onverwachte moet verwachten. Taste the rainbow!


Van Slooten bouwt al sinds 1918 aan haar succes. Het assortiment bestaat uit kwalitatieve drop en fruitgum, in handige verpakkingen als tinnetjes en doosjes. De producten worden geëxporteerd naar de internationale markten.

Anthon Berg is een van de weinige chocolademerken ter wereld waar de producten van begin tot eind in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd. De chocolade is in vele landen een begrip en is synoniem voor exclusieve chocoladeproducten van de allerbeste kwaliteit. Anthon Berg is al jaren hofleverancier van het koninklijk hof van Denemarken.

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2019 - Confectionery Corporation