Schrik niet als je de schreeuw van de heks hoort. Wees blij, want dan zijn er weer nieuwe Heksehyl dropjes gemaakt! Met haar unieke recepten en duistere ingrediënten maakt de heks de meest onweerstaanbare dropjes. Maar pas op! Heb je eenmaal geproefd, ben je niet meer te stoppen.

 

Heksehyl is zogenaamde persdrop en wordt niet, zoals de meeste dropjes, gegoten in een gietmachine. Hierdoor onderscheidt het merk zich van andere dropsoorten en ontstaat de griezelig lekkere smaak en goede kwaliteit.
Heksehyl is verkrijgbaar in de varianten Salmiakdrop in zakken van 300 gram en ook als schepsnoep in winkels waar je zelf een eigen dropmix kunt samenstellen.

Angstaanjagend lekker!
Productoverzicht
Salmiakdrop
Salmiakdrop

De oude vertrouwde Original Heksendrop in een nieuw jasje. Unieke persdrop met een griezelig lekkere salmiaksmaak. De drop bevat alleen natuurlijke smaakstoffen en is vrij van kleurstoffen. Bovendien is de drop geschikt voor veganisten.

Angstaanjagend lekker!

Allergenen
FAQ

V: Zijn alle producten vrij van allergenen?


A: Voor een compleet overzicht download hier ons meest recente totaaloverzicht.

 

V: Zijn alle producten geschikt voor vegetariërs?


A: Ja, al onze producten zijn geschikt voor vegetariërs en bevatten dus geen dierlijke ingrediënten.

 

V: Ik ben niet tevreden over de kwaliteit. Wat kan ik het beste doen?


A: Indien een product je niet in goede staat bereikt heeft, stuur dan de verpakking met inhoud onder vermelding van je naam en adres naar: Heksehyl Consumentenservice,Antwoordnummer 10217, 2800 VG Gouda (geen postzegel nodig). Of neem contact met ons op via e-mail: info.brands@concorp.nl.

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2022 - Confectionery Corporation