... het kloppend hart van het snoepsegment!

Schuttelaar staat voor traditie, kwaliteit en ambacht sinds 1918. De ambachtelijke producten worden met veel gevoel en liefde gemaakt. Er heerst een ware trots onder de werknemers die er in veel gevallen al jarenlang - soms al sinds hun jonge jaren - werken. Wat wij voelen met het hart, maken wij met de handen.

 

Er wordt steeds meer gesnoept van dooreetsnoep, maar juist in tijden van 'bewust snoepen', biedt Hollands snoepgoed potentie voor het zoetwarenschap. Het Schuttelaar assortiment bestaat uit snoepgoed als schuim, hard suikerwerk, dragees en seizoensartikelen voor Pasen, Sinterklaas en Kerst. Het zijn producten met uitsluitend natuurlijke smaakstoffen en AZO-vrije kleurstoffen.

Milde & Frisse Pepermuntballen
Milde & Frisse Pepermuntballen

De Pepermuntballen hebben een harde bite, maar zijn heerlijk zacht van binnen met een milde, frisse smaak. De Pepermuntballen bevatten alleen natuurlijke smaakstoffen.

Allergenen
Romige & Zoete Roomboterwafels
Romige & Zoete Roomboterwafels

De Roomboterwafels zijn bereid met echte roomboter, en dat proef je terug in de heerlijk romige en zoete smaak. De Roomboterwafels bevatten alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Allergenen
Krokante & Zachte Dropstaafjes
Krokante & Zachte Dropstaafjes

Perfect voor iedereen die niet kan kiezen! De Dropstaafjes hebben zowel een dropsmaak als een zoete snoepsmaak in zich, en zowel een krokante als zachte bite. Kortom, voor ieder wat wils!

Allergenen
Frisse & Fruitige Gemengde Peren
Frisse & Fruitige Gemengde Peren

Een oudhollands product met een moderne twist, want we mixen rode en groene peertjes in één zakje! Deze frisse en fruitige snoepjes brengen je zo weer terug naar vroegere tijden.

Allergenen
Zachte & Milde Kaneelkussens
Zachte & Milde Kaneelkussens

Kaneelkussentjes zijn echte traditionele, nostalgische snoepjes met een brosse en milde bite. Hier blijf je van genieten! De Kaneelkussens bevatten alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Allergenen
Zachte & Frisse Pepermuntkussens
Zachte & Frisse Pepermuntkussens

De Pepermuntkussens zijn zachte snoepjes met een frisse pepermuntsmaak, afkomstig van het natuurlijk pepermuntaroma. Deze snoepjes brengen op elk moment van de dag een aangename verfrissing. De Pepermuntkussens bevatten alleen natuurlijke smaakstoffen.

Allergenen
Pittige & Zoete Salmiakbrokken
Pittige & Zoete Salmiakbrokken

De Salmiakbrokken hebben zowel een pittige als een zoete smaak, een heerlijke combinatie. De salmiaksmaak blijft lekker lang in je mond hangen, dus dat is genieten van begin tot eind! De Salmiakbrokken bevatten alleen natuurlijke smaakstoffen.

Allergenen
Banaapies
Banaapies

Zachte schuimpjes met een heerlijke volle banaansmaak, natuurlijk in de vorm van banaantjes. Wie kent deze traditionele en populaire snoepjes niet?

Allergenen

V: Zijn alle Schuttelaar producten vrij van allergenen?


A: Voor een compleet overzicht download ons meest recente totaaloverzicht.

 

 

V: Hoe kan het dat er soms een "vreemd" snoepje in de verpakking zit?


A: Het betreft dan een ander product wat ook door onze fabriek geproduceerd wordt. Na iedere productierun van één van onze producten wordt de productielijn schoongemaakt. Als dit niet helemaal goed gebeurt, blijft er wel eens een snoepje achter dat normaal gezien op de verpakkingslijn opgemerkt zou moeten worden.

 

 

V: Ik ben niet tevreden over de kwaliteit. Wat kan ik het beste doen?


A: Indien een product je niet in goede staat bereikt heeft, stuur dan de verpakking met inhoud onder vermelding van je naam en adres naar: Schuttelaar Consumentenservice, Antwoordnummer 10217, 2800 VG Gouda (geen postzegel nodig). Of neem contact met ons op via e-mail: info@schuttelaar.com.

 

 

 

Back to top

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2022 - Confectionery Corporation