Wij zijn op zoek naar een administratie stagiair(e)

Gedreven om te zorgen dat onze financiële administratie elke dag weer tiptop in orde is! Om je vingers bij af te likken.

Jirnsum

3 a 4 dagen

MBO bedrijfsadministratie


Jij bent een aanpakker die wil leren van de administratie van de totale Concorp Groep. Wanneer je bij ons aan de slag gaat als stagiair(e) admnistratie gaan we je helpen om je wegwijs te maken in de wereld waar snoep en geld samenkomen. Je gaat helpen bij het boeken van inkoopfacturen, de voorbereiding van betalingen, het (automatisch) boeken van bankafschriften en draagt je steentje bij aan het debiteurenbeheer. Genoeg te doen he?

En dat is nog niet alles, want je zorgt ook voor het kwalitatief controleren van het grootboek zodat we de maandafsluiting kunnen doen. Maar niet alleen intern kunnen je collega’s je niet missen, ook extern kunnen we je goed gebruiken. Je communiceert namelijk ook rechtstreeks met klanten over de te ontvangen betalingen en met de leveranciers heb je contact over de verplichtingen.


De verschillende smaken in ons team

Er zijn natuurlijk verschillende smaken in ons hechte en energieke team, maar we hebben één ding met elkaar gemeen: gevoel voor humor en enthousiasme. We werken met vier collega’s op kantoor in Jirnsum.

 

Concorp is een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop, Fisherman’s Friend, Oldtimers, Heksehyl en Skittles. Met onze producten geven we kleur aan ieders smaak. Hoe? Door er identiteit aan toe te voegen.


Dit neem je mee

Je werkt graag samen met collega's, maar ook communicatie met klanten en leveranciers ga je niet uit de weg. Verder op ons wensenlijstje:

  • Je bent bezig met je MBO opleiding (financiële richting)
  • Je bent leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen
  • Je bent dol op snoep en onze toffe merken!


Daarvoor krijg je

Een leuke stage in een hecht team met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, want er is genoeg te doen bij Concorp. Reken verder op:

  • Werken in een megalekker familiebedrijf met korte lijntjes
  • De mogelijkheid om ook deels thuis te werken, dat is goed geregeld met onze WAT-regeling
  • Je komt terecht in een warm bad. Ons Financeteam kan niet wachten tot jij begint.
  • Lekker verdienen, want naast de allerlekkerste snoepjes krijg je ook een fijne stagevergoeding!

Maak jij van snoep jouw beroep?

Solliciteer dan op de functie van Accounting stage. Heb je nog vragen? Mail of bel dan met je toekomstige manager Sierk Pitstra: Sierk.Pitstra@concorp.nl.


Ons sollicitatieproces

  1. Vul het ultra-korte sollicitatieformulier in.
  2. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met Sierk Pitstra (Business Controller) en Ytsje Lemstra (HR-adviseur.
  3. Je krijgt een aanbod. We voegen je graag toe aan ons team!

Wacht niet langer en solliciteer nu!

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2022 - Confectionery Corporation