Wij zijn op zoek naar een Medewerker Accounting

Gedreven om te zorgen dat onze financiële administratie elke dag weer tiptop in orde is! Om je vingers bij af te likken.

Jirnsum of Waddinxveen

32-40 uur

MBO+ werk- en denkniveau 


Jij bent een aanpakker die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de debiteuren- en crediteurenadministratie van de totale Concorp Groep. Wanneer je bij ons aan de slag gaat als medewerker Accounting ben jij dé contactpersoon voor leveranciers en klanten. Je bereid betalingen voor, boekt (automatisch) de bankafschriften en stelt kasstroomoverzichten en -vooruitzichten op. Daarnaast zorg jij met het uitvoeren van boekingen en het kwalitatief controleren van het grootboek dat we de maandafsluiting kunnen doen. De rapportages die je opstelt en toelicht helpen daarbij. Jouw kritische blik komt goed van pas, want dat is de basis om procesverbeteringen door te voeren op het gebied van kwaliteit en efficiency in administratieve processen. Niet alleen intern kunnen je collega’s je niet missen, maar je communiceert ook met klanten over de te ontvangen betalingen en heb je met de leveranciers contact over de verplichtingen.De verschillende smaken in ons team

Er zijn natuurlijk verschillende smaken in ons hechte en energieke team, maar we hebben één ding met elkaar gemeen: gevoel voor humor en enthousiasme. We werken met vier collega’s op kantoor (of deels vanuit huis), maar zijn natuurlijk ook veel in contact met de wereld om ons heen!

 

Concorp is een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop, Fisherman’s Friend, Oldtimers, Heksehyl en Skittles. Met onze producten geven we kleur aan ieders smaak. Hoe? Door er identiteit aan toe te voegen.


Dit neem je mee

Jouw communicatievaardigheden zijn on point, zodat je goed kan werken met klanten, leveranciers maar natuurlijk ook met je collega’s! Je hebt een kritische blik op de organisatie, maar ook naar je zelf. Verder op ons wensenlijstje:

 • Je hebt Mbo+ werk- en denkniveau (financiële opleiding of werkervaring)
 • Het zou helemaal top zijn als je al bekend bent in de FMCG branche óf Foodindustrie
 • O en als je ervaring hebt met het werken met SAP en Excel, staan we helemaal te springen!
 • Je omschrijft jezelf als analytisch sterk. Je haalt uit de bestaande data informatie en kijkt verder.


Daarvoor krijg je

Een leuke baan in een hecht team en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, want er is genoeg te doen bij Concorp. Reken verder op:

 • Een toffe functie voor 32 tot 40 uur per week
 • Werken in een megalekker familiebedrijf met korte lijntjes
 • De mogelijkheid om ook deels thuis te werken, dat is goed geregeld met onze WAT-regeling
 • Je komt terecht in een warm bad. Ons Financeteam kan niet wachten tot jij je bij het team voegt.
 • Naast een lekker salaris (én arbeidsvoorwaarden volgens de Zoetwaren CAO) ook altijd een goedgevulde snoeppot met de allerlekkerste snoepjes van de tofste merken!

Maak jij van snoep jouw beroep?

Solliciteer dan op de functie van Medewerker Accounting. Heb je nog vragen? Mail of bel dan met je toekomstige manager Sierk Pitstra: Sierk.Pitstra@concorp.nl.


Ons sollicitatieproces

 1. Vul het ultra-korte sollicitatieformulier in.
 2. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met Sierk Pitstra (Business Controller) en Ytsje Lemstra (HR-adviseur.
 3. Je gaat het tweede gesprek aan.
 4. Je krijgt een aanbod. We voegen je graag toe aan ons team!

Wacht niet langer en solliciteer nu!

Concorp BV  |  info@concorp.nl  | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Algemene voorwaardenIntranet | © Concorp 2022 - Confectionery Corporation