Hoofdinhoud
Angstaanjagend lekker!

Schrik niet als je de schreeuw van de heks hoort. Wees blij, want dan zijn er weer nieuwe Heksehyl dropjes gemaakt! Met haar unieke recepten en duistere ingrediënten maakt de heks de meest onweerstaanbare dropjes. Maar pas op! Heb je eenmaal geproefd, ben je niet meer te stoppen.

Meer over Heksehyl

Heksehyl is zogenaamde persdrop en wordt niet, zoals de meeste dropjes, gegoten in een gietmachine. Hierdoor onderscheidt het merk zich van andere dropsoorten en ontstaat de griezelig lekkere smaak en goede kwaliteit. Heksehyl is verkrijgbaar in de variant: Salmiakdrop in zakken van 300 gram en ook als schepsnoep in winkels waar je zelf een eigen dropmix kunt samenstellen. De drop bevat alleen natuurlijke smaakstoffen en is vrij van kleurstoffen. Bovendien is de drop geschikt voor veganisten.

 

                              

 

 

Zijn alle Heksehyl producten vrij van allergenen?

Klik hier voor het meest recente totaaloverzicht!

 

Allergenen Heksehyl

Zijn alle producten geschikt voor vegetariërs?

Het betreft dan een ander product wat ook door onze fabriek geproduceerd wordt. Na iedere productierun van één van onze producten wordt de productielijn schoongemaakt. Als dit niet helemaal goed gebeurt, blijft er wel eens een snoepje achter dat normaal gezien op de verpakkingslijn opgemerkt zou moeten worden.

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit. Wat kan ik het beste doen?

Indien een product je niet in goede staat bereikt heeft, stuur dan de verpakking met inhoud onder vermelding van je naam en adres naar: Heksehyl Consumentenservice, Antwoordnummer 10217, 2800 VG Gouda (geen postzegel nodig). Of neem contact met ons op via e-mail: info.brands@concorp.nl