Hoofdinhoud

Welke kleur heeft jouw smaak?

Zin in

Autodrop

?

Ga snel naar

www.autodrop.nl
Shuffle your taste

Wij zijn Concorp. Een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop, Fisherman’s Friend, Oldtimers, Vitalp, Heksehyl en Skittles. Met onze producten geven we kleur aan ieders smaak. Hoe? Door er identiteit aan toe te voegen.

Onze bedrijfssfeer is open en oprecht. Net als de communicatie, waardoor medewerkers zich met elkaar verbonden voelen. Dit zorgt niet alleen voor langdurige relaties, maar ook voor blije, energieke mensen. En daar draait het bij ons om. O, en alles wat we doen, doen we nét even anders dan anderen. Altijd weer die... 

wij zijn alle kleuren van de regenboog

Mooie Merken

Autodrop

Prettig gestoord, grappig, onweerstaanbaar en een beetje brutaal.
Met snoep in de vorm van autootjes heeft Autodrop de leukste dropjes en snoepjes van Nederland! Hoe gekker het snoepje, hoe lekkerder. Autodrop geeft overal een gekke draai aan, want hé, you only live once!

Oldtimers

Bij de dropmakers van Oldtimers draait alles om aandacht en vakmanschap. Dat is hoe ze onze drop hun rijke smaak en karakteristieke structuur geven. Vanuit de pioniersgeest van onze grondlegger Jochum Douwenga experimenteren ze elke dag met verrassende smaken voor een krachtige dropbeleving. Met de beste pure ingrediënten, de nieuwste technieken en bovenal: een hartstochtelijke liefde voor drop. Smaak met karakter, voor de echte liefhebber!

Fisherman’s Friend

Verfrissend, krachtig en altijd aan je zijde. Fisherman's Friend staat altijd aan je zijde om je te herinneren aan je eigen kracht. Maak je klaar om je dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Hou het hoofd koel, wees krachtig, wees jezelf en geniet van elk moment.

Vitalp

De vitaliteit van de Zwitserse Alpen, sinds 1988 worden de kruidenpastilles van Vitalp onder de hoogste kwaliteitsstandaarden en met oog voor duurzaamheid geproduceerd in de Zwitserse Alpen. 

Skittles

Skittles zijn snoepjes in alle kleuren van de regenboog, waarbij je altijd het onverwachte moet verwachten.

Heksehyl

Heksehyl, ofwel de schreeuw van de heks, staat voor unieke persdrop met een heerlijke, specifieke smaak. Probeer dus eens de griezelig lekkere Salmiakdrop!

Schuttelaar

Schuttelaar staat voor traditie, kwaliteit en ambacht sinds 1918. De ambachtelijke producten worden met veel gevoel en liefde gemaakt. Er heerst een ware trots onder de werknemers die er in veel gevallen al jarenlang - soms al sinds hun jonge jaren - werken. Wat wij voelen met het hart, maken wij met de handen.

Van Slooten

Van Slooten bouwt al sinds 1918 aan haar succes. Het assortiment bestaat uit kwalitatieve drop en fruitgum, in handige verpakkingen als tinnetjes en doosjes. De producten worden geëxporteerd naar de internationale markten.

kleurrijke verhalen

Meer verhalen zien