Hoofdinhoud
De vitaliteit van de Zwitserse Alpen

Sinds 1988 worden de kruidenpastilles van Vitalp onder de hoogste kwaliteitsstandaarden en met oog voor duurzaamheid geproduceerd in de Zwitserse Alpen, naar recept uit 1922. De pastilles bevatten 20 kruiden. Er zijn drie verschillende varianten: Original 20 kruiden met honing, Vitalp Original suikervrij én Vitalp Citroenmelisse suikervrij.

 

 

Meer over Vitalp

In 1922 ontdekte apotheker en arts Dr. Aufdemaur uit het Zwitserse Zürich de unieke krachten van natuurlijke kruiden. Met zijn pioniersgeest en expertise begon hij zelf kruidenpastilles te maken voor zijn patiënten om ze van kwalen als hoesten en keelpijn af te helpen. Hieruit ontstond het Zwitserse familiebedrijf DOMACO Dr. med. Aufdemaur AG. Vanaf 1962 legde het bedrijf zich toe op de productie van de pastilles met 20 kruiden en honing. Jarenlang werden onder de merknaam DOMACO kruidenpastilles en theeën geproduceerd tot in 1988 het merk VITALP werd geïntroduceerd.

 

Zijn alle Vitalp producten vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs?

Klik hier voor het meest recente totaaloverzicht!

 

Allergenen Vitalp

Ik heb een klacht en/of vraag. Wat kan ik het beste doen?

Indien u een klacht en/of vraag hebt, stuur dan de verpakking met inhoud onder vermelding van je naam en adres naar: Vitalp Consumentenservice, Antwoordnummer 10217, 2800 VG Gouda (geen postzegel nodig). Of neem contact met ons op via e-mail: info.brands@concorp.com.