Hoofdinhoud
Het kloppend hart van het snoepsegment

Schuttelaar staat voor traditie, kwaliteit en ambacht sinds 1918. De ambachtelijke producten worden met veel gevoel en liefde gemaakt. Er heerst een ware trots onder de werknemers die er in veel gevallen al jarenlang - soms al sinds hun jonge jaren - werken. Wat wij voelen met het hart, maken wij met de handen.

 

Meer over Schuttelaar

Er wordt steeds meer gesnoept van dooreetsnoep, maar juist in tijden van 'bewust snoepen', biedt Hollands snoepgoed potentie voor het zoetwarenschap. Het Schuttelaar assortiment bestaat uit snoepgoed als schuim, hard suikerwerk, dragees en seizoensartikelen voor Pasen, Sinterklaas en Kerst. Het zijn producten met uitsluitend natuurlijke smaakstoffen en AZO-vrije kleurstoffen.

 

Hoe kan het dat er soms een "vreemd" snoepje in de verpakking zit?

Het betreft dan een ander product wat ook door onze fabriek geproduceerd wordt. Na iedere productierun van één van onze producten wordt de productielijn schoongemaakt. Als dit niet helemaal goed gebeurt, blijft er wel eens een snoepje achter dat normaal gezien op de verpakkingslijn opgemerkt zou moeten worden.

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit. Wat kan ik het beste doen?

Indien een product je niet in goede staat bereikt heeft, stuur dan de verpakking met inhoud onder vermelding van je naam en adres naar: Schuttelaar Consumentenservice, Antwoordnummer 10217, 2800 VB Gouda (geen postzegel nodig). Of neem contact met ons op via e-mail: info@schuttelaar.com