Hoofdinhoud

Autodrop

Zo lekker, 't zou verboden moeten worden!

Prettig gestoord, grappig, onweerstaanbaar en een beetje brutaal.
Met snoep in de vorm van autootjes heeft Autodrop de leukste dropjes en snoepjes van Nederland! Hoe gekker het snoepje, hoe lekkerder. Autodrop geeft overal een gekke draai aan, want hé, you only live once!

www.autodrop.nl

Oldtimers

Smaak met karakter

Bij de dropmakers van Oldtimers draait alles om aandacht en vakmanschap. Dat is hoe ze onze drop hun rijke smaak en karakteristieke structuur geven. Vanuit de pioniersgeest van onze grondlegger Jochum Douwenga experimenteren ze elke dag met verrassende smaken voor een krachtige dropbeleving. Met de beste pure ingrediënten, de nieuwste technieken en bovenal: een hartstochtelijke liefde voor drop. Smaak met karakter, voor de echte liefhebber!

www.oldtimers.nl

Fisherman’s Friend

Strong stuff is good stuff

Verfrissend, krachtig en altijd aan je zijde. Fisherman's Friend staat altijd aan je zijde om je te herinneren aan je eigen kracht. Maak je klaar om je dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Hou het hoofd koel, wees krachtig, wees jezelf en geniet van elk moment.

www.fishermansfriend.com

Vitalp

Original Swiss Quality

De vitaliteit van de Zwitserse Alpen, sinds 1988 worden de kruidenpastilles van Vitalp onder de hoogste kwaliteitsstandaarden en met oog voor duurzaamheid geproduceerd in de Zwitserse Alpen. 

Vitalp

Skittles

Taste the Rainbow!

Skittles zijn snoepjes in alle kleuren van de regenboog, waarbij je altijd het onverwachte moet verwachten.

www.skittles.com

Heksehyl

Angstaanjagend lekker!

Heksehyl, ofwel de schreeuw van de heks, staat voor unieke persdrop met een heerlijke, specifieke smaak. Probeer dus eens de griezelig lekkere Salmiakdrop!

Heksehyl

Schuttelaar

Het kloppend hart van het snoepsegment!

Schuttelaar staat voor traditie, kwaliteit en ambacht sinds 1918. De ambachtelijke producten worden met veel gevoel en liefde gemaakt. Er heerst een ware trots onder de werknemers die er in veel gevallen al jarenlang - soms al sinds hun jonge jaren - werken. Wat wij voelen met het hart, maken wij met de handen.

Schuttelaar

Van Slooten

The original from Holland

Van Slooten bouwt al sinds 1918 aan haar succes. Het assortiment bestaat uit kwalitatieve drop en fruitgum, in handige verpakkingen als tinnetjes en doosjes. De producten worden geëxporteerd naar de internationale markten.

www.vanslooten.eu